Pretraži

Otkrivena istina o počecima slavne glumice: Danas je omiljena devojka Holivuda, a pre svetske slave mnogi su odbijali saradnju sa njom

Showbiz
0
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Zendeja je trenutno omiljena it devojka Holivuda, ali situacija nije bila takva na samom početku njene karijere, o čemu je sada progovorio njen stilista La Rouč.

La Rouč važi za jednog od najpopularnijih stilista Holivuda, a njegova biografija prepuna je poznatih imena sa kojima je radio. Ipak, on je u poslednje vreme odlučio da se povuče, te pažljivo bira sa čik će raditi, ali postoji jedna osoba kojoj je ostao veran.

On je glavni Zendejin stilista i njen verni pratilac na svim holivudskim događajima, a mnogi misle da je upravo La Rouč zaslužan za glumičinu reputaciju modne ikone.

Credit: Mario Mitsis / Zuma Press / Profimedia

Rouč je sada u epizodi podkasta „The Cutting Room Floor“ otkrio da je glumica na samom početku karijere naišla na mnoga zatvorena vrata. Između ostalog on je otkrio da su Sen Loran, Šanel, Valentino i Guči odbili da oblače Zendaju tokom njenih početaka karijere.

„Svi bi rekli ‘Ne. Pokušajte ponovo sledeće godine. Ona nije na našem kalendaru’, i još uvek imam te prepiske“, objasnio je Rouč, dodajući da čak i kada se Zendeja našla na svojoj prvoj naslovnici u Vogu u junu 2017, „još uvek nikada nije nosila te dizajnere“.

Zatim je pojasnio da, iako je možda nosila velika imena u editorijalnom izdanju, ona nikada nije nosila njihove kreacije na crvenom tepihu ili tokom javnih nastupa.

„Prvi put kada je nosila Valentino u javnosti bio je kada potpisala ugovor da bude njihovo lice“, podelio je stilista. (Ugovor Zendaje sa Valentinom postao je javan 2021. godine – iste godine, privukla je pažnju dugom haljinom inspirisanom mrežom, luksuzne marke, na premijeri filma „Spider-Man: No Way Home“ u Los Anđelesu).

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Iako Zendeja možda nije nosila Sen Loran, Šanel ili Guči, nosila je mnoge druge poželjne brendove.

Na Met Gala događaju 2024. godine, u ponedeljak, 6. maja, Zendaja (voditeljka događaja ove godine) je bila deo istorijskog trenutka kada je prošetala crvenim tepihom muzeja umetnosti dva puta. Prvo je stigla u mračnoj haljini Maison Margiela Couture koja je imala zeleni korset i tamnoplavu suknju. Dizajn, koji je bio reinterpretacija Diorove haljine iz proleće/leto 1999. godine, bio je završen sa realističnim voćnim ukrasima.

Otprilike dva sata kasnije, pred sam početak gale, Zendaja se ponovo pojavila na crvenom tepihu u crnoj haljini iz Živanšijeve kolekcije za proleće/leto 1996. Njena haljina imala je korset na jedno rame i A-line suknju koja se spuštala u dugačak rep. Na glavi je nosila buket cveća umotan u crnu tkaninu.

Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Za razliku od drugih slavnih osoba koje su ignorisale uputstva glavne urednica Voga, Ane Vintur, oba Zendejina izgleda savršeno su se slagala sa temom „Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode“ i kodeksom oblačenja „Vrt vremena“.

Dok je Zendeja pozirala na poznatim stepenicama, La Rouč je bio uz nju.

Stilista je ranije ove nedelje otvorio svoje srce o njihovoj vezi, rekavši za ET: „Napravili smo dogovor i obećali jedno drugom, kada sam je upoznao kada je imala 13 godina, da ćemo, da ću ja učiniti sve da je podržim i pomognem joj da raste, i kako je rasla, ona bi me vodila sa sobom, i to je upravo ono što je radila. Održala je svoje obećanje, a ja sam držao svoje, i zajedno smo rasli.“

Credit: Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz