Pretraži

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA PORODIČNA TAJNA: Enrike Iglesijas saznao da ima još jednog brata, evo kako

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Enrique Iglesias

Slavni pevač Hulio Iglesijas (75) je po nalogu španskog suda uradio DNK analizu, koju je prethodno odbijao, i njom je utvrđeno da je Havijer Sančez (43) njegov biološki sin.

——————– Sponsored ——————–

Sudija španskog suda je utvrdio da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na to da Sančezovim venama teče Iglesijasova krv. Pevač je dodatno podgrejao sumnje da je Havijerov otac, jer je uporno odbijao DNK testiranje. To je bio jedan od glavnih dokaza na sudu.

Presuda je doneta u korist Havijera Sančeza koji je dobio pravnu bitku pošto je prethodno podigao tužbu za utvrđivanje očinstva protiv slavnog pevača.

U obrazloženju sudije piše da su postojali "kontakti i veza" između Hulija Iglesijasa i majke Sančeza, baš u periodu kada je došlo do začeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BTS #NosFuimosLejos

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Jul 25, 2018 at 9:23am PDT

Sančez je izjavio da je rođen 1975. godine, tačno 9 meseci posle žurke, gde je njegova majka upoznala Hulija. Ovaj slučaj trajao je čak tri decenije.

Pevačevi advokati su najavili da će se žaliti na odluku suda i da će pokrenuti temu novčane nadoknade i odštete. 

Iglesijas je u prvom braku sa suprugom Izabel dobio ćerku Mariju i sinove Hulija mlađeg i Enrikea. Nakon toga je još jednom stao na "ludi kamen" sa holandskom manekenkom Mirandom Rejnsburger sa kojom ima petoro dece Migela, Rodriga, Kristinu, Viktoriju i Giljerma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz