Pretraži

OTKRIO O ČEMU SE RADI: Vuk Mob se oglasio povodom natpisa da zelenašima duguje 100.000 evra!

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Kako piše u pomenutim medijima, Vuk "već dve godine ima probleme jer je uzimao novac kod zelenaša, a kako su kamate za takve pozajmice ogromne, sad nema od čega da da vraća dugove".

Navodno, on je "uzeo preko 100.000 evra neposredno pre početka pandemije virusa korona, pa je morao da rentira kuću i stan u Beogradu".

Photo: Instagram/iamvukmob

Photo: Instagram/iamvukmob

 

Međutim, nakon tih natpisa oglasio i Vuk, koji je putem svog Instagram profila demantovao te tvrdnje i ironično poručio:

  • Prema priči ovih novina ja ću uskoro i bubreg da prodam da bih vratio zelenašima dug. Ja bih samo voleo da se jave ti zelenaši, da vidim kome ja to dugujem 100.000 evra – rekao je kroz smeh reper.

On je potom objavio i story na kojem je napisao da će zbog tih natpisa podneti i tužbu.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

  • Evo javljaju mi se ljudi sa svih strana, hoće da otvore žiro račun, d ame spasavaju od zelenaša, d ame ne ubiju – napisao je on i dodao:

  • Tužim vas sigurno! Pa ću od vaše naplate da vraćam "dugove".Nešto kasnije, reper je odlučio da otkrije istinu i precizira zbog čega on izdaje nekretnine.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

  • Istina je da izdajem svoju kuću, a razlog je sledeći: Ne zato što dugujem nekome pare, nego zato što sam napravio još jednu i onda hoću da se selim u tu drugu. Izdajem da prva ne bude prazna i da bar imam prihode od toga – objasnio je Mob.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz