Pretraži

OTKRILA TAJNU KOSIH OČIJU: Sanja Vučić progovorila o estetskim korekcijama

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Sanja se na svom Instagram profilu posvetila fanovima , te im je rekla da "pucaju", odnosno da joj postavljaju pitanja na koja će ona odgovarati.

Ono što je fanove najviše zanimalo je Sanjin fizički izgled, tačnije njene prepoznatljivo kose oči, te su je upitali da li ih je zatezala, na šta je pevačica odgovorila:

  • Masovno dobijam to pitanje. Nisam zatezala oči, imam prirodno kose oči.
Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

 

Ipak, otkrila je da je uradila nešto što nikome ne bi preporučila.

  • Ono što sam ja uradila je da sam skratila obrve i počela da ih crtam nagore. Ne bih vam to preporučila, nemojte da brijete obrve. Ali zbog toga dobiajte takav izgled – kaže ona.

Sanja je poznata i po svojim tetovažama, a sada je obožavaocima otkrila da li razmišlja da uradi još jednu tetovažu i kako bi ona izgedala.

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

– Inače volim da mi tetovaže budu simetrične, pa kako sam već istetovirala jednu rečenicu na arapskom na levoj ruci, volela bih da uradim na desnoj rečenicu na hebrejskom jeziku, to mi ej zanimljivo. Verovatno ću uraditi i neku gejšu… – najavila je ona.Jednog od fanova zanimalo je i da li planira da Android telefon zameni iPhone-om.

  • Nikad! Prozivajte me na mrežama, recite da se snimam digitronom, ali nikad neću da odustanem od Androida – poručila je Sanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz