Pretraži

OTKRILA GDE JE JEDINO SREĆNA: Jelena Kareluša se oglasila nakon prijave Duška Tošića za nasilje

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je okačila fotografiju sa nastupa na dočeku Nove godine i otkrila gde je jedino srećna.

  • Ponekad u svom životu, jedino mesto gde sam bila srećna je scena – napisala je Karleuša na svom Instagram nalogu, a njenu objavu možete pogledati OVDE.

Podsetimo, pevačica nije želela da podnese prijavu protiv supruga i nije htela da prihvati medicinsku pomoć. Tošić je otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je kasnije produžena na još 30 dana.



Duško se oglasio nakon što su osvanuli natpisi u medijima da ga je Jelena optužila da joj je lupio šamar i demantovao navode o porodičnom nasilju.

  • Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – napisao je Tošić i dodao:

  • Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe – zaključio je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz