Pretraži

OTKRILA DA LI SU BILI ZAJEDNO: Ivana Nikolić progovorila o političaru sa kojim su je povezivali

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Međutim, ono što i dalje intrigira javnost je njen ljubavni život, koji pevačica vešto čuva za sebe.Ona je sada odlučila da napravi presedan, te je prvi put progovorila o odnosu sa političarem sa kojim je povezivana.

Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina – rekla je ona i dodala:

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

– Što se Andreja Bajeca tiče, on je moj veliki prijatelj i to je sve. Imamo iste poznanike i drugare, bili smo milion puta u istom društvu, ali među nama se nikada ništa nije desilo. On nikada nije hteo u tom kontekstu da se provlači u javnosti i to stvarno poštujem. Svoje prijatelje uvek čuvam sa strane i pričam samo o sebi – istakla je Ivana.

Nikolićeva je priznala da joj je već proradio majčinski instinkt, ali da će s tim zbog karijere ipak malo pričekati.

  • Mnogo volim decu i stalno pričam o bebama! To svi znaju oko mene, ali sada sam fokusirana samo na karijeru. Za to imam vremena, a kad nađem pravog muškarca, s njim ću svakako da osnujem porodicu. Nisam trudna, moram ponovo da kažem, jer neko stalno priča o tome, a meni je smešno – navela je ona u emisiji "Ispovesti".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz