Pretraži

OTAC EJMI VAJNHAUS TUŽIO NJENE DRUGARICE: Haljinu sa beogradskog nastupa prodale za basnoslovnu cifru, od njenih stvari zaradile tri miliona!

Showbiz
0
EJMI VAJNHAUS
Foto: Youtube printscreen/This Is My Winehouse

Prošle su godine od kada nas je legendarna pevačica Ejmi napustila, a o njoj se i danas neprestano priča, a njene lične stvari svakim danom vrede sve više i više, a sada je njen otac Mič Vajnhaus, tužio stilistkinju Naomi Pеri i Ejminu bivšu dеvojku Katrionu Gourlеj da su zadržalе novac od prodajе pеvačicinih stvari, prеnosi Dеjli mеjl.

Navodno su, kako mediji prense, njih dve zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu i novac nikada nisu vratile u fond koji je osnovan za očuvanje sećanja na pevačicu, prenosi Daily Mail.

Jedna od njih dve je i pevačicina stilistkinja i ona je kako se navodi, pevačicinu  haljinu sa njenog poslednjeg nastupa u Beogradu prodala za 200 hiljada funti.

Kako „The Sun“ prenosi među dodatnim predmetima su se našle i beleške poznate pevačice, a oni prenose i razlog zašto je Ejmin otac rešio da ih tuži:

– Dve osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dve aukcije su za svaku od njih donele šestocifreni iznos – stoji u njihovom saopštenju.

Ejmi Vajnhaus
Foto: Youtube printscree/ Amy Winehouse

Podsetimo, haljina koju je pevačica nosila pred beogradskom publikom našla se na aukciji pre dve godine, a planiralo se da prihod koji bude ostavreni od prodaje haljine budu prosleđeni fondaciji koju su osnovali njeni roditelji u znak sećanja na svoju ćerku, kako bi pomogli mladima koji vode bitku sa bolestima zavisnosti, prenosio je tada „The Sun“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz