Pretraži

OTAC BRITNI SPIRS NAPAO UNUKA, PA DOBIO ZABRANU PRILASKA: Pevačica strahuje od gubitka starateljstva nad decom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

Britni Spirs se boji gubitka starateljstva nad svojim sinovima koje je dobila u braku sa Kevinom Federlajnom pošto je njen otac, Džejmi optužen za zlostavljanje njihovog 13-godišnjeg sina Šona Prestona.

——————– Sponsored ——————–

– Britni je izuzetno zabrinuta i paranoična zbog gubitka starateljstva i oseća da ju je Džejmi doveo u opasnost – rekao je izvor. Dodao je da je "pevačica besna na svog oca jer je podigao ruku na Šona Prestona". 

  • Britni je bila vrlo uznemirena zbog svog oca i otišla je sa dečacima – naveo je izvor.

Pevačica je obavestila bivšeg supruga Kevina Federelajna o incidentu. Nakon toga je on otišao u policiju i izborio se da njihovi sinovi Šon i Džejden dobiju zabranu prilaska dedi Džejmiju Spirsu.



U policijskom izveštaju je detaljno je opisan incident koji se dogodio 24. avgusta, a kao učesnici se navode Džejmi (61) i Šon Preston.

Šon i njegov mlađi brat Džejden (12) posetili su dedu u njegovom stanu u Kaliforniji, gde navodno izbio sukob između Šona i Džejmija.

Dečak se navodno "osećao nesigurno" i zaključao se u sobu, ali Džejmi je provalio vrata i zgrabio ga, tvrdi izvor iz policije.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz