Pretraži

OSVOJILI EVROPSKU PUBLIKU: Ovako austrijski mediji pišu o duetu MC Stojana i Breskvice (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica/mc_stojan

Marko Stojković MC Stojan i Anđela Ignjatović Breskvica po prvi put su ukrstili glasove u karijeri, a taj potez naišao je na opšte odobrenje publike.

Naime, pesma je vrlo brzo osvojila njihove fanove, čemu u prilog govori i činjenica da je za samo dva dana ovu numeru na Jutjubu preslušalo čak više od dva miliona ljudi.



Ovaj dvojac ranije je podelio fotke iz Budimpešte zbog čega je bilo jasno da su spot snimali u Mađarskoj.

Njihov hit uspeo je da prevaziđe naše granice i osvoji evropsku publiku, što dokazuje i jedan članak iz austrijskih medija.

– Balkanski pevači broj jedan na austrijskoj listi – glasi naziv tog teksta, u kojem je dalje napisano da su srpski izvošači broj jedan na trendingu u Austriji.

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

 

Muzičari sa Balkana su broj 1 na Jutjub trendingu u Austriji. Ako skrolujete kroz top liste, obično ćete naći aktuelna muzička izdanja na vrhu. Većina njih su pesme svetskih zvezda poput Adel ili Eda Širana. Ove nedelje, međutim, neko sasvim drugi je na vrhu – srpski pevač MC Stojan, koji je zajedno sa pevačicom Breskvicom objavio je pesmu "Život si moj" – navodi se u austrijskom listu "Huete".

Oni su potom istakli i da MC Stojan, ali i drugi naši izvošači neretko se nađu na njihovim top listama, ali da je samo nekolicina uspela da se probije do vrha.

  • Muzičari sa Balkana uglavnom uživaju veliku bazu obožavalaca u Austriji. Beč je već godinama stalnica na turnejama balkanskih zvezda. Nasuprot tome, postoje i austrijske grupe koje igraju rasprodate predstave u bivšoj Jugoslaviji – zaključili su oni.

MC Stojan očigledno je bio jako ponosan na duet sa Breskvicom, te je odlučio da na Instagram story-ju podeli članak austrijskog lista.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz