Pretraži

OSVETNIČKA PESMA MAJLI SAJRUS ZALUDELA SVET: Pevačica priznala kome je posvetila stihove, pa uputila fanovima snažnu poruku! 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

Iako stihovi ove numere govore o propaloj ljubavi nje i bivšeg supruga, glumca Lijama Hemsvorta (33), pevačica tvrdi da je srećna što pesma povezuje njene fanove na pozitivan način. 



– Slavim jer je Flowers ponovno broj 1 u svetu ove nedelje! Volim što nas ova pesma povezuje na tako pozitivan način i zadovoljstvo mi je da nastavim da stvaram muziku za vas. Ništa ovo ne bi bilo moguće bez mojih slušalaca i fanova. Beskrajno sam zahvalna – poručila je Sajrus na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Pevačica je nedavno poručila da je pesmu, koja je samo dve nedelje od objave preslušana 140 miliona puta na YouTubeu, posvetila i obožavaocima, ali i ljubavi prema sebi.

– Ova pesma je posvećena mojim fanovima i postojanoj ljubavi prema sebi koju želim svakom od vas – napisala je.

Podsetimo, Lijam i Majli upoznali su se 2009. godine tokom snimanja Disney-jevog filma 'The Last Song' i do 2020. važili su za jedan od najskladnijih slavnih parova. Verili su se 2012., a venčali šest godina kasnije, tačnije 23. decembra 2018. Ipak, mesec dana nakon što su zajedno proslavili desetu godišnjicu veze, objavili su kako su ipak odlučili da se rastanu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz