Pretraži

,,OSTVARIO JE SVOJ SAN“: Marija Mikić podržala svog izabranika u novom biznisu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U pitanju su čarape visokog kvaliteta, od najozbiljnijih modela za poslovne ljude, do jarkih boja za one najsmelije, a na samom otvaranju Mikićeva nam je otkrila koliko je pomogla svom izabraniku da ostvari svoju zamisao. 

  • Ja sam ovde samo jedan mali pomagač. Dobi pomagač. Ovo je sve njegov san tako da, ja sam mu samo pomogla koliko sam mogla. On je ostvario sve što je uzamislio kada je bio mali. U početku sam se smejala iskreno, ali onda kada sam ušla u suštinu svega toga što je on zamislio, shvatila sam da je on danas ustvari ostvario svoj san – iskrena je bila Marija, pa otkrila i koji savet mu je dala. 


  • On je generalno mnogo dobar i svima bi da pomogne. Ja sam mu samo rekla da ne meša posao i prijateljstvo, jer to su te neke stvari koje moraš da razdvojiš, to je bio neki moj savet. A čak i da ga ne ispoštuje, on ima svoje prijatelje, koji znam da su tu za njega uvek, tako da snaći će se on – rekla je ona.

S obzirom na to da je poznata po tome što čuva svoju privatnost, otkrila nam je šta je to prevagnulo da otkrije svog partnera javnosti. 

  • Spontano je bilo sve. Toliko sam bila srećna i zaljubljena, i iako sam rekla da neću više nikada, prosto sam osetila potrebu da to podelim i tako je sve krenulo spontano, a ja nemam šta da krijem i mislim da smo lep primer. Ne znam kako to da objasnim. On je tu gde jeste, zahvaljujući samom sebi, vredan je, radan je. 

Njena poslednja numera je za jako kratak period postala veliki hit, a sada nam je pevačica rekla kada njeni fanovi mogu da očekuju sledeću. 

  • Jako brzo izlazi nova pesma. Čekam samo moju gospodu iz IDJVideos-a, da smisle scenario – našalila se ona, pa dodala: 

  • Pesmu je ponovo radio Miloš Vuksanović iz Lexington benda, a ja jedva čekam. 

Kako je sve ovo izgledalo na zvaničnom otvaranju ,,Depante socks" možete videti u petak u novom izdanju IDJHOT-a od 20časova. 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz