Pretraži

,,OSTAO SAM BEZ SVEGA U ŽIVOTU“: Sha doživeo nervni slom zbog Tare Simov

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Reper se trenutno nalazi u centru pažnje javnosti zbog prisnosti koju ima sa učesnicom rijalitija, Tarom Simov, kao i zbog spekulacija da ga je žena ostavila zbog njihovog odnosa, koji po mišljenju mnogih, prevazilazi granice drugarskog. 



Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su jutros celu sobu u rijalitiju digli na noge, kada je Simova napravila ljubomornu scenu jer je on jeo sa drugom učesnicom programa. On je čekao da dođe, a kad je video da je nema, otišao je do garderobera gde se nalazila.

  • Nemoj to da radiš! Ko ti prenosi šta, koja kuretina? Opet će me naterati da odem. Jeem je u usta, koja meni pravi frku! To guranje mene, to ne može više da radiš! Opet isto radiš, ko ti baca rovca? Sve vam je*em! Da meni ova devojka diže pritisak opet ovde – rekao je vidno besan Sha.

  • Zbog koga se razvodim? Jesi retardirana? Ne mogu više! Ove psihopatije. Puko sam bre! Razvodim se, sve je otišlo u ku*ac. Ja ću odavde da odem, ne mogu, nego šta ću. Zbog koga se razvodim ?! Razumete li da me d**a neko ovde – urlao je reper. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz