Pretraži

„OSTAO JE OVDE NEKOLIKO DANA“: Kortni Koks o tvrdnjama da se princ Hari drogirao na njenim žurkama

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/CBS

Nakon što je princ Hari saopštio da se povlači sa svih kraljevskih dužnosti, mnogi su mislili da je to kraj njegovim iznenađenjima. Međutim, nakon brojnih intervjua i podkasta u kojima su i on i Megan Markl otvoreno pričali protiv kraljevske porodice, napokon su objavljeni i dugo najavljivani memoari bivšeg princa.Sam naziv knjige Spare, u prevodu "rezerva", već govori dosta o odnosu Harija sa kraljevskom porodicom, a nakon što su mnogi pročitali delove knjige, pojavile su se različite informacije. Kao i uvek, jedni podržavaju dok su drugi protiv, ali postoji i činjenica da su se Hariju provukle i neke greške koje su okarakterisane kao laži.

Ono što je šokiralo Britance jesu detalji iz njegove adolescencije i to što je priznao da je koristio droge. Tako je Hari otkrio i da je tokom tih dana često provodio vreme kod glumice Kortni Koks, te je, navodno, kod nje pronašao kutiju čokolade u kojoj su bile "lude gljive".

– Ostao je ovde nekoliko dana – verovatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba – ispričala je Kortni.

 

Harija su svojevremeno zvali "Party Princ", a on je dodao da je nakon zabave kod holivudske glumice i uzimanja droge, wc šolja bila glava koje je vrištala na njega.

– Nije bilo zabavno i nije me činilo naročito srećnim, kao što se drugima činilo. Ali osećao sam se drugačije, a to je bio moj glavni cilj. Osećati. Biti drugačiji – opisao je Hari kako se osećao i šta je ono što ga je nateralo da proba određene supstance.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz