Pretraži

OSTALA BEZ SKUPOCENOG VERENIČKOG PRSTENA: Zvezdi serije „Emily in Paris“ ukraden sav nakit, policija traga za počiniocima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Naime, Lili je boravila u spa centru jednog poznatog hotela kada joj je, za sada nepoznati počinilac, upao u hotelsku sobu i pokrao sav nakit koji je glumica ponela sa sobom. 



Među ukradenim skupocenim predmetima, našao se i jedan koji ima i sentimentalnu vrednost, a reč je o vereničkom prstenu kojim je zaprošena pre tri godine. 

Ovaj unikatni komad nakita izradila je dizajnerka Ajrin Nuvirt, a ono što ga čini još posebnijim jeste to što sadrži retki dijamant koji je brušen u obliku ruže. 

Kako prenose američki mediji, u sobi nije bilo znakova provale, a losanđeleska policija aktivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela, za koje se sumnjiči jedna ženska osoba koja je uočena na nadzornim kamerama. 

 

Podsećamo, tridesetčetvorogodišnja glumica krajem 2020. godine sa javnošću je podelila vesti o veridbi sa scenaristom Čarlijem Mekdauelom, a tom prilikom objavila je fotografije prstena kojim ju je zaprosio.

Par se venčao nepunih godinu dana kasnije, u septembru 2021. godine.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz