Pretraži

„OSETILA SAM BOLOVE I HITNO DOLETELA U BEOGRAD“: Indi progovorila agoniji kroz koju je prošla zbog pucanja silikona, evo kada ide na operaciju!

Showbiz
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Domaćim medijima juče se proširila vest o njenom narušenom zdravlju, a pevačica je sada rešila da otkrije istinu i priznala da će uskoro morati da se podvrgne ozbiljnom operativnom zahvatu. 



Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, tj. pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14. februara za Dan zaljubljenih, da to u ime Boga, završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba – rekla je Indi za Pink.rs i dodala: 

– Operacija traje nekih pet do šest sati, oporavak je malo duži nego kada su obićni implanti u pitanju i ožiljaka ima malo više, malo je stručniji operativni zahvat. Zaustavili smo sve termine snimanja, nastupa, moj menadžerski tim je prolongirao sve to za, tamo neko proleće recimo – rekla je Indi.

Pevačica je ovom prilikom otkrila kada je osetila prve simptome:

Osetila bolove dok sam bila u Danskoj, pa sam prvom prilikom uzela let i doletela za Beograd. Osetila sam kao neko žarište, a doktorka mi je rekla da nije hitno, hitno, za odmah, već da možemo 14 februara da uradimo – istakla je Indi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz