Pretraži

„OSEĆAM SE USAMLJENO“: Emina Jahović otvorila dušu o životu u inostranstvu, emocijama i bivšem suprugu

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Kako je istakla, život u tuđini ne pada joj nimalo lako. 



– Živim u zemlji koja nije moja. U Instanbulu se osećam usamljeno. Da bi mi došli prijatelji, prvo moraju da sednu na avion, onda moramo i da uskladimo termine kada je ko slobodan. Kod mene nema onoga: „Svrati na kafu ili naći ćemo se tu u toliko sati – priznala je Jahovićeva za "Alo".

Pevačica se ovom prilikom osvrnula i na odnos sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom sa kojim se trenutno tuži zbog alimentacije, a koji se nedavno ponovo oženio. 

Kako kaže, još uvek mu nije čestitala na ženidbi, ali tvrdi da su zbog dece, uprkos svim nesuglasicama, u korektnim odnosima. 

– Mustafi nisam stigla da čestitam na ženidbi. Mi se i dalje sudimo, ali smo zbog dece okej. Moramo tako, ali život ide dalje i svako živi svoj život – objasnila je Emina, pa otkrila da li je zaljubljena: 

Zaljubljena sam, ja sam uvek zaljubljena – istakla je Emina, a potom priznala da je mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima:

– Posvetila bih pesmu bivšem, kako da ne. Pa ja sam mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima – zaključije Emina za "Alo".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz