Pretraži

„Osećam da je tu“: Zvezda serije „Prijatelji“ otvorila dušu o svom preminulom kolegi, pa progovorila o najbolnijim trenucima

Showbiz
0
prijatelji metju peri
Foto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

Metju Peri preminuo je u oktobru prošle godine u 54. godini, a u kultnoj seriji „Prijatelji“ on i Kortni Koks glumili su ljubavne partnere.

„Zahvalna sam što sam mogla tako blisko da sarađujem s njim toliko godina. Često me posećuje, ako verujemo u to“, prisetila se Kortni Koks (59) preminulog kolege Metjua Perija. Bliži se 20. godišnjica popularne serije „Prijatelji“, u kojem su ona i Peri glumili prvo najbolje prijatelje, a potom i ljubavne partnere.

U intervjuu je rekla kako i dalje oseća da je glumac uz nju, piše CBS news.

– Razgovaram s mamom, tatom, Metjuom. Osećam da ima puno ljudi koji nas vode. Osećam da je Metju sigurno tu – rekla je glumica.

Nedavno se glumica na svom Instagram profilu prisetila kultne serije čija se poslednja epizoda emitovala pre 20 godina.

Prošlo je 20 godina od finala serije „Prijatelji“. Ne znam kako smo uspeli da glumimo kroz sve te suze. Zauvek sam zahvalna – napisala je glumica uz isečak iz serije.

Uspešna serija s emitovanjem je započela 1994. godine i prikazivala se kroz 10 sezona, a i danas je obožavaju mnogi širom sveta.

Metju Peri je u oktobru prošle godine preminuo u 54. godini. Izveštaj obdukcije potvrdio je da je glumac umro od posledica ketamina i utapanja.

metju peri
Foto: RHEA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz