Pretraži

ORMAR IZ SNOVA: Olivija Rodrigo diktira modne trendove, a evo kako da „ukradete“ njen stil!

Showbiz
0
Photo: Instagram/oliviarodrigo


 

Ona neodoljivo privlači pažnju svojom kolekcijom grafičkih majica koje prikazuju legende pop kulture. Dok su grafičke majice oduvek bile deo grandž i pank mode, Olivija ih neironično vraća u mejnstrim , potvrđujući njihovu važnost u garderoberu.

Nedavno smo je videli u Njujorku kako nosi majicu sa ikoničnom fotografijom Anđeline Džoli, upotpunjujući je belom plisiranom suknjom, crnim mokasinama i crvenim ružem. Jednostavno i šik, idealno za vrele letnje dane.

 

 

 

Za Olivijin potpisani izgled, trebaće vam više od jednog dana. Rodrigo već godinama sakuplja garderobu uključujući i vintidž komade. Da biste postigli njen izgled, možda ćete morati da posetite second-hand radnje u potrazi za retkim vintidž komadima.

 

 

U međuvremenu, možete pratiti njen modni recept uz nekoliko osnovnih komada. Proučite ponudu grafičkih majica i suknji kako biste stvorili ovaj jednostavan, ali trendi izgled.

 

 

Osim što ima neosporno dobar modni stil, Olivijina muzika takođe ima snažan uticaj na mlade. Svaki njen nastup ne prolazi neopaženo, bilo da je reč o muzičkom izdanju ili modnom odabiru. Olivija Rodrigo nas inspiriše svojim modnim i muzičkim talenatom, a njen stil i pesme su neodoljivo zarazni.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz