Pretraži

,,OPORAVLJAM SE OD BLISKOG SUSRETA SA SMRĆU“: Oglasio se čuvar Lejdi Gaginih pasa (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/saintrocque

Fišer se obratio svima koji su se zbrinuli za njegovo zdravlje, uz objašnjenje da se polako oporavlja.

Naime, on je objavio dve fotografije iz bolnice, ispod kojih se zahvalio svima, a najviše Lejdi Gagi.

  • Još uvek se oporavljam od bliskog susreta sa smrću i čuvam se od velikih medijskih priča. Nekada ću pisati i reći više, ali zahvalnost za svu ljubav koju osećam sa ove planete je neverovatna i jaka. Hvala Vam. Zahvalan što su pažnja i usredsređenost policije bili dovoljni da se Koi i Gustav vrate na sigurno, i znam da su posvećeni dovođenju ovih zločinaca pred lice pravde. Cenim ono što radite. Svim mojim prijateljima i porodici koji su plakali sa mnom i možda se čak i nasmejali jednoj ili dve moje morbidne šale pored mene ili preko ekrana – Volim vas. Hvala vam što ste me držali prisebnim više nego ikad. A moja mama i brat su doleteli ovde da budu sa mnom. Srećan rođendan Šone! Volim vas oboje svim srcem – napisao je Fišer i dodao:


– Hvala vam na svim videima podrške koje su mi slali moji klijenti. Kad vidim kako psi reaguju na mene, to me motiviše da nastavim da se igram sa njima kada se vidimo ponovo. Sve vas volim! Zahvaljujem se zdravstvenim radnicima: Bukvalno ste mi spasili život i pomogli mi da šetam bebe, ne mogu vam dovoljno zahvaliti. A mojoj porodici i Lejdi Gagi: Vaše bebe su se vratile, a porodica je na okupu. Uspeli smo! Tokom cele ove krize pružili ste toliko podrške i meni i mojoj porodici. A vaša prijateljska podrška, uprkos vašem traumatičnom gubitku dece, bila je nepokolebljiva. Volim te i hvala ti. I sada? Treba još mnogo oporavka da se desi, ali radujem se budućem trenutku kada će me ljubiti i lizati (a možda čak i popiškiti od uzbuđenja) Azija, Koij i Gustav –  napisao je Rajan ispod ove fotografije.

Podsetimo, Rajan Fišer je šetao Lejdi Gagine voljene pse koji se zovu Koi, Azija i Gustav, u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 10 časova uveče, kada je upucan ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji. Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu. Takođe, ono što je poznato pevačici su vraćeni psi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Rocque (@saintrocque)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Rocque (@saintrocque)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz