Pretraži

„OPISAO JE UBISTVO, A NE PRIHVATA ODGOVORNOST“: Suprug nastradale Haline tužio Boldvina

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Hilaria's Grift

Met Hačins podneo je tužbu protiv slavnog glumca i za američke medije rekao da je besan i razočaran što Boldvin ne preuzima odgovornost za smrt njegove supruge.

 – Gledajući ga bio sam tako ljut i besan – rekao je Met Hačins, koji je u braku s Halinom proveo 16 godina i dodao:

 – Bio sam tako ljut što sam ga video kako govori o njenoj smrti tako javno i na tako detaljan način, a zatim da ne prihvata nikakvu odgovornost, nakon što je upravo opisao da ju je ubio.

Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

 

Ožalošćeni suprug je inače advokat školovan na Harvardu, a, gledajući iz profesionalnog ugla, on smatra da je ideja, da osoba koja je držala pištolj i ispalila metak nije kriva, apsurdna.

 – Sigurnost oružja nije bio jedini problem na tom setu. Postojao je niz sigurnosnih standarda koji se nisu praktikovali i postoji više odgovornih strana – dodao je.

Halina Hačins umrla je 21. oktobra prošle godine kada je Boldvin za potrebe uloge u filmu "Rust", u nju pucao iz pištolja koji se koristio na setu. Boldvinu je navodno rečeno da je pištolj kojim je mahao "hladan", odnosno da nije napunjen.



Podsećamo, Alek je ranije rekao da nije znao da su se u pištolju nalazili pravi meci, a u svom prvom intervjuu nakon nesreće Boldvin je promenio izjavu i poručio da on nije povukao okidač pištolja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz