Pretraži

Oni su proslavili svoje raskide

Showbiz
0
Photo: Instagram/marko.miljkovic/_ivv_/jlo

Na našoj sceni je trenutno aktuelan razvod Nenada Aleksića Sha i Ivane, koji je još uvek zakonita reperova supruga rešila da proslavi u jednom restoranu u društvu Kristine Kije Kockar, koja je u prvoj sezoni rijalitija takođe doživela javnu prevaru. Ivana deluje veoma srećno i zadovoljno zbog raskida sa Sha, a tome u prilog govori i tanjir na kom piše "srećan razvod".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Kako su mediji preneli, Ivana i Sha će se sporazumno razvesti, a kako je reperova još uvek zakonita supruga istakla jedva čeka da se razvede.

Podsetimo, Ivana i Sha su bili sedam godina u braku, a razvode zbog reperove veze sa rijaliti učenicom Tarom Simov.

Još jedan raskid na domaćoj sceni koji je izazvao veliku buru desio se 2019. i bio je između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Marko je tada potvrdio da su oni raskinuli i priznao da je javno morao da kaže jer su pred kamerama i započeli romansu. Nešto kasnije, na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz jednog restorana na kojima se vidi kako Marko uživa na jednoj živoj svirci. Lunini i Markovi fanovi komentarisali su kako se Miljković provodi i ne pati zbog raskida romanse, ali bilo je i onih koji su tvrdili da ne izgleda srećno.



Marko i Luna se se ubrzo pomirli, a sada čekaju svoje prvo dete, devojčicu kojoj će dati ime Mia.

Buran raskid su imali i pevačica Ljupka Stević i njen partner Dragiša Simić. Nakon što je pevačica demolirala njegove automobile i napravila skandal, Simić je snimljen kako se veseli sa čašom na glavi, a video je postao hit na društvenim mrežama. On je bio u centru pažnje na podijumu, gde je proslavio svoj raskid sa Ljupkom.

Ljupka i Dragiša su bili u tajnoj vezi oko 10 godina, a krili su je od očiju javnosti jer je Simić oženjen.

Kada je reč o stranim zvezdama, Dženifer Lopez je u jeku glasina da je raskinula veridbu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom uslikana u Dominikanskoj Republici, na pauzama snimanja filma "Shutgun Wedding" kako uživa na plaži i đuska uz pesmu svog bivšeg dečka, repera Drejka. Mnogi su to shvatili kao proslavu raskida.

Džej Lo i Aleks su zvanično potvrdili krah romanse i priznali da su sada samo prijatelji, ali i da će se podržavati uzajamno kada je reč o poslu i novim projektima.

Podsetimo, oni su verili na Bahamima 2019. nakon dve godine veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kontroverzna muzička zvezda Cardi B je takođe na neki način proslavila kraj braka sa reperom Ofsetom. Dok su mediji brujali o njihovom razvodu oni su uhvaćeni kako se ljube i igraju na njenom 28. rođendanu, za koji je priredila žurku u Las Vegasu.

Ofset je tada poklonio Cardi Rols-Rojs sa imenom njihove ćerke Kalčr koje je bilo izvezeno na sedištu.

Nakon nekog vremena pripadnici sedme sile su pisali kako je reperka promenila odluku samo mesec dana od podnošenja zahteva za razvod, a Cardi je u svom lajvu priznala da su ponovo zajedno.

Cardi i Ofset venčali su se tajno u septembru 2017, a u julu 2018. dobili su ćerku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz