Pretraži

„ONA VOLI DA POSLUŠA SVOJE SRCE“: Knez iskreno o Kseniji i njenim odlukama, a otkrio je i jednu zanimljivost

Showbiz
0
Instagram/printscreen

Nenad Knežević Knez je jedan od onih javnih ličnosti koje traju decenijama bez obzira na nove trendove koji dolaze.



On je u razgovoru za IDJ otkrio delić svojih planova za budućnost, a osvrnuo se i na karijeru svoje ćerke Ksenije, koja je odnedavno napustila grupu Hurricane i počela samostalno da radi.

Knez trentuno radi na snimanju jednog spota u kom će imati specijalne goste, a o kome se radi, otkrio je samo za nas.

– Mi smo tek počeli, uradili smo neke moje kadrove za pesmu Zagrli me, koju sam uradio još pre godinu dana, ali nikako da nađem vremena da je ekranizujem. Red je da ovu baladu prvo ekranizujemo, jako mi je drago da se reditelj Igor i ja poklapamo. Ksenija će se pojaviti u spotu, biće sa svojom sestrom, mojom mlađom ćerkom Andreom.

On je otkrio i da li utiče na neke Ksenijine odluke, kao i da li ponekad traži savet od svoje ćerke.

– Naravno da traži savet od mene, nekad ga prihvati, nekad ne, prosto ona voli da posluša svoje srce i ja to razumem. Imao sam i ja, da kažem, sličan problem, jer i moj otac je kao poznati i poštovan umetnik delio meni savete, mnoge od njih sam uvažio, ali sam ipak i ja slušao svoju intuiciju i svoje srce – zaključio je on.

Knez ima i mlađu ćerku Andreu, koja je takođe talentovana za muziku, međutim, po njegovim rečima, ona još uvek nije odlučila čime će se baviti.

– Ona se još uvek traži, ušla je u preduzetničke vode. Zajedno sa mnom u Podgorici vodi jedan ugostiteljski objekat koji je po mnogo čemu interesantan. Međutim, ona sluša i izvodi jednu drugačiju muziku, to je onako, malo mračno, nije tako komercijalno, ali ja ću je podržati. Zasad je sve u demo varijant, ali u budućnosti će biti nešto sigurno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz