Pretraži

ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Anabela i Gagi isprozivali Lunu, evo šta su sve rekli (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Najnovija svađa u rijalitiju je izbila između Lune i Anabele, nakon koje je Anabela čak i nasrnula na ćerku. Sada su pevačica i njen bivši suprug Gagi odlučili su da porazgovaraju o Lunu, ali nisu imali lepe reči.

  • Ja sam ostala bez posla, razvela sam se. Ti si rekao da će Nina dobijati po 150 evra mesečno. Nije dobila. Ti nas nisi obezbedio. Ne nas, njih dve. Auto je isplaćen do zadnjeg dinara. Andrej je prodao stan i do dinara platio auto i još je rekao: "Hoću da pomognem Luni". Htela je da kupi stan, nije imala dovoljno – rekla je Anabela, pa dodala da je njena ćerka Nina bila u veoma lošem stanju.


  • To ni ti nisi znao. Tek sad kad je Nina počela da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca slala snimke i slike i pokazivala Lunine intimne akcije.

  • Ja sam joj rekao da pripazi na sestre – rekao je Gagi.

  • Ovo nije moje dete, ja se od ovoga ograđujem. Smatram da je ozbiljan kandidat za ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije dobro. Ona je patološki lažov. Ona nije lažov od rođenja, ona je obolela. Postaje ista kao svoj dečko. Meni priča "Ti si njoj bio najomraženija osoba". Nisam gledala ni Zadrugoviziju, ona meni plače, vrišti 2 sata kako joj se ne ulazi. Ja sedim u Sloveniji, pored mene sedi Andrej, tamo sam bila da se lečim. Rekla sam joj "Nemoj tako, reći ćeš mu kad izađe". Toliko je bila ljuta, proklinjala je dan kad je potpisala ugovor. Naša ćerka je lažov patološki. Da bi kad je ušla tebi rekla da sam ja kriva za sve – dodala je Anabela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majka🍀

A post shared by 👸🏼𝓛𝓾𝓷𝓪 𝓓𝓳𝓸𝓰𝓪𝓷𝓲 👸🏼 (@lunci.bestt) on Mar 28, 2020 at 5:23am PDT

– Posle ovoga od sinoć što sam videla, mislim da je Luna sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj deci. Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bilo teško, a znaš koliko je volim jer mi je bila sve od kad se rodila. Ti sam ne bi odobrio takvo njeno ponašanje, ja to znam – nastavila je Anabela, dok ju je Gagi pomno slušao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz