Pretraži

ONA JE NAJPLAĆENIJA ZVEZDA NA SVETU! Objavljena Forbsova lista poznatih sa najvećom zardaom, a ona je JEDINA žena u TOP 10!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MTV

Na listi je zajedno s Dženesisom, Stingom (71), Bed Banijem (28) i Bredom Pitom (59). Tejlor je možda uzrokovala pad Tiketmastera prošle godine, ali finansijska situacija joj je i više nego dobra, prema navodima magazina People.U utorak je zauzela deveto mesto na Forbsovoj godišnjoj listi najbolje plaćenih pevačica zabavne muzike na svetu, što je čini jedinom ženom koja se pojavila u prvih deset.

Prijavljeni prihod Tejlor proizlazi iz prodaje albuma, strimova, ugovora o licenciranju i sinhronizaciji. Prošle godine je izašao njen deseti originalni studijski album "Midnights", koji je oborio Spotifajev rekord za najveći broj jednodnevnih strimova, prodao najviše vinilnih ploča u jednoj nedelji 21. veka i postao najprodavaniji te godine.

Screenshot: Youtube/ABC

Screenshot: Youtube/ABC

 

Dženesis se našao na vrhu Forbsove liste, a rok bend je 2022. zaradio neverovatnih 230 miliona dolara po prodajnom mestu. Na drugom mestu je Sting, koji je navodno zaradio 210 miliona nakon što je prodao ceo svoj katalog za 300 prošle godine Universal Music Group-u. Tajler Peri (53) pojavio se na trećem mestu liste, skupljajući plate od svojih brojnih TV emisija i filmova, kao i svog studijskog kompleksa u Atlanti.

Na četvrtom mestu Trej Parker (53) i Met Stoun (51), koji su stvorili "South Park" i "Mormonovu knjigu", sa zarađenih 160 miliona od oba, kao i od ugovora s HBO Maxom i Paramountom. Bred Pit našao se na listi jer je prodao većinu svoje produkcijske kuće Plan B – koja je proizvela "Moonlight", "12 Years a Slave", "The Departed" i više.

Na Forbsovoj listi među prvih deset tako se našli i tvorci "Simpsonova" – Džejms L. Bruks (82) i Met Groning (69), Roling Stonsi, reditelj Džejms Kameron (68) i muzičar Bed Bani.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz