Pretraži

„ONA JE NADLJUDSKO SAVRŠENSTVO“: Jelena Kareluša ponovo provocira svojim fotografijama (FOTO 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Poznato je da Jelena voli da kači neobičan sadržaj na društvene platforme i da provocira svojim slikama.



Pored toga što je svi zovu "Mega diva"-om, ona je proglašena kao "modna ikona" celog Balkana, a strane ličnosti poput Kim Kardašijan i drugih, kako Jelena navodi kopiraju njen stil i način odevanja.

Pevačica se ovoga puta odlučila za interesantan morski kupaći koji u predelu grudi ima morske zvezdice i koji je sačinjen od raznobojnih perlica, a donji deo bikinija naglašava ogromnu pozadinu koju Jelena ima, te su mnogi pratioci ostali bez reči na njen celokupni izgled.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

Stare if you want (Zagledaj se ako želiš) – napisala je Karleuša u opis svoje fotografije, a fanovi su pisali mnogobrojne komentare.

 – "O moj bože, kakva je ovo lepota", "Kako bih voleo da postoji savršenija reč od savršenstva da opiše nadljudsko savršenstvo presavršene JK" – su samo neki od komentara koji krase njenu sliku.

Podsećamo, Pevačica Jelena Karleuša se obratila pratiocima na Instagramu povodom srpske predstavnice na Evroviziji i javno je podržala Konstraktu i celu njenu ekipu.

– U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k****), ona je bljesak – ljutito je prokomentarisala Jelena i dodala da veruje u Konstraktu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz