Pretraži

„ONA JE I DALJE MOJA BEBICA“: Luna Đogani obuzeta emocijama otkrila detalje iz porodičnog doma (FOTO)

Showbiz
4
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani se početkom oktobra prošle godine po drugi put ostvarila u ulozi majke!

Popularna influenserka i njen suprug Marko Miljković već pet godina uživaju u skladnoj ljubavi koju su krunisali sa dve devojčice, Mijom i Lanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Oni su pre samo nekoliko dana proslavili svoju godišnjicu i tom prilikom podelili emotivni snimak kojim su pokazali da su im ćerkice najznačajnije u životu i definitvno plod iskrene ljubavi.

Otkad se porodila po drugi put, Luna Đogani je često pričala o odnosu koji njene ćerkice imaju, kao i o tome koliko je starija Mia oduševljena ulogom sestre, te se trudi da mami pomogne oko svega što se tiče bebe. Kada se radi o karakteru, influenserka je nedavno u IDJQuizu istakla da je malena Mia potpuno klon njenog tate, kako po izgledu, tako i po ponašanju.

Sada se Luna na svom Instagramu prisetila perioda kada je njena starija ćerkica bila jedina beba u kući. Ona je najpre podelila sliku iz vremena kada je njihova porodica još uvek bila tročlana. Tada je ovaj poznati par bio na zimovanju na Zlatiboru, dok se Mia još uvek vozila u kolicima.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka je potom otkrila da u poslednje vreme često o Miji razmišlja kao o velikoj devojčici, ali da je i njoj i dalje potrebna pažnja.

„Nekad mi se čini da je velika devojčica sada kada imamo seku Lanu, ali zapravo je ona i dalje moja bebica kojoj je mama potrebna za uspavljivanje, maženje i toplinu“, napisala je Luna.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Nju su potom obuzele emocije, pa se prisetila i perioda kada je njena starija ćerkica imala samo par meseci, kao i koliko je uživala u tom periodu.

„Ja kad me puknu emocije. Mimi moj.“

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz