Pretraži

„ONA JE DOBRICA, JA SAM ZMIJA“: Natalie i Ermina progovorile o svom prijateljstvu, pa priznale oko čega se svađaju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Red Bull SoundClash je muzički okršaj dva artista koji nastupaju jedan naspram drugog, a na gledaocima je da odluče koja strana im se više dopala, a ovog puta u tome su učestvovale Ermina i Natalie.

Na samom početku razgovora priznale su da su se obradovale kada su saznale da ćezajendo biti deo projekta, posebo jer su privatno u dobrim odnosima.



Odmah smo se čule jer smo saznale da smo upale u par. U šou smo takođe želele da budemo u duetu, ovo nam je prilika da sarađujemo – rekla je Natalie koja je otkrila koja Erminina pesma joj je teža za izvođenje:

Meni je "Bebi ja to ne bi" bila teža za izvođenje. "Sipali" mi je baš lepo legla, pevam je često, skoro da sam joj uzela pesmu – našalila se ona.

Bivše učesnice IDJShow-a progovorile su i o svom prijateljstvu, pa otkrile dali se oko nečega svađaju:

Pa Ermina je dobrica, ja sam zmija – poručila je kroz osmeh Natalie, pa objasnila:

Klešamo se oko naših životnih stavova. Ona je popustljiva, ja sam svađalica koja joj govori da se zauzme za sebe – rekla je ona, a Ermina dodala:

Otvorene smo da jedna drugoj pričamo sve, nekad se i naljutimo jedna na drugu. Ponašamo se kao bračni par – zaključila je Hajdarevićeva.

Pogldajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte šta su još Ermina i Natalie rekle o ovom muzičkom okršaju:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz