Pretraži

„ONA IMA VELIKI PROBLEM“: Ćerka Ivane Selakov ima zdravstenih poteškoća, pevačica otkrila kako se bore sa tim

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/selakov

Ipak, ona i njen suprug su se već u Kruninom detinjstvu suočili sa bolešću o kojoj se malo zna u našoj zemlji, a koja je devojčici bila urođena.Sada je pevačica otkrila nešto više o tome kakva je majka, da li je stroga, ali i kakav odnos je uspela da izgradi sa ćerkom.

U nekim stvarima jesam stroga, u nekim ne. U nekim stvarima sam stvarno stroga. Najviše sam stroga oko hrane. Naša ćerka ima neki poremećaj ishrane, urođeni, o tome se jako malo zna u našoj zemlji. Više postoje neki članci na engleskom jeziku koje sam ja čitala, ona je veliki izbirač. Ona stvarno ima veliki problem, tj. mi. Najviše se svađamo oko hrane. Sve ostalo pada u drugi plan, svađamo se i natežemo da išta unese u sebe. Sve ostalo je okej kod nje – rekla je Ivana.

Ona se osvrnula i na proces vantelesne oplodnje kroz koji je prošla, jer joj je kako kaže jasno sa čim se žene suočavaju u današnje vreme.

Prošla sam kroz proces vantelesne oplodnje, imala sam sreću da mi uspe iz prve. Mnoge žene me kontaktiraju na društvenim mrežama za to, uputim ih gde da idu, preporučim im moju doktorku Gocu, znam koliko je sve to važno, imamo najbolje doktore na svetu – otkrila je Ivana u emisiji "Premijera – vikend specijal".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz