Pretraži

„ONA I JA NISMO DRUGARICE“: Ivana Nikolić o odnosu sa koleginicom, pa se dotakla povezivanja sa poznatim fudbalerom

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Ona se trenutno nalazi na crnogoroskom primorju gde ima zakazane brojne nastupe, a kako sama navodi uživa u tome što ima zakazane nastupe svako veče.



Ivani često prilaze zbog slike ili autograma, i iako se raduje tome, ona priznaje da voli nekad i da se osami.

Drago mi je da je to tako, jer stvarno se oseti kad je neko normalan, okej, kada mogu da mi priđu da se slikaju. Stvarno mi je okej što me tako doživljavaju, što mogu normalno da mi priđu, popričaju i puno mi je srce zbog toga. Nemam problem sa tim da moram da bežim privatno, ali bih najradije da se sklonim, da imam svoju plažu gde mogu da se sunčam i kupam. Volim ljude, ne bežim svakako. Možda sledeće godine kupim nešto u Budvi, volela bih – rekla je Ivana za "Blic".

Pevačica je nedavno bila povezivana sa fudbalerom Vladimirom Volkovom, koji je bio u odnosu i sa Ivaninom koleginicom Sandrom Afrikom. Ipak, Ivana navodi da sa Sandrom nema nikakvih dodirnih tačaka, da nisu ni prijateljice, ali da se nisu ni svađale.

Ona i ja nismo drugarice. Privatno se nismo družile, upoznale smo se, ali nismo drugarice. Ne mogu da se posvađam sa nekim koga ne poznajem, ali ni da komentarišem nekoga sa kim se ne družim privatno i ko nije moj prijatelj, ako im treba da se pakuju takve priče samo napred.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz