Pretraži

„ON JE TEŽAK ZAVISNIK“: Psihijatar tvrdi da je Džoni Dep istovremeno konzumirao alkohol i opijate

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Tri nedelje traje suđenje poznatog para, a gotovo svakodnevno se otkrivaju nove informacije.



Tako je bilo i ovog puta, međutim, za razliku od prethodnih situacija, kada su stvari išle u korist Džonija, ovoga puta svedočenje psihijatra, ukoliko se ispostavi kao istinito, može značajno da preokrene situaciju.

Kako prenose američki mediji, psihijatar tvrdi da je Dep konzumirao narkotike dok je bio u braku s Amber, a na toj listi nalazile su se različite droge, koje je, prema rečima psihijatra, glumac često koristio u isto vreme sa alkoholom.

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

 

Takođe, on ističe i da je "prekomerna i dugotrajna upotreba droga uticala na Džonijevo pamćenje i da je morao da koristi slušalicu dok je glumio kako bi zapamtio svoje rečenice". 

Nije mogao da se priseti nijedne od njih, a to je vrlo neobično za 50-godišnjeg muškarca. Generalno govoreći, ta starosna grupa bi trebala da se seća dve ili sve tri te reči. Znam da su mu njegove reči na setu takođe prenosili slušalicom – rekao je Špigel.

U svedočenju je naveo kako je Dep uzimao kokain, MDMA, marihuanu, LSD, različite opijate i alkohol. Uz to, on je koristio i antipsihotik pod nazivom Seroquel, opijat koji uklanja bol, te Adderall za poremećaj pažnje i hiperaktivnost (ADHD), smatra psihijatar.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz