Pretraži

„ON JE ŠEF NAŠIH ŽIVOTA“: Aleksandra Prijović otkrila kako su odabrali dadilju za sina, a evo i šta ona kaže o njima

Showbiz
0
Photo: Instagram/carpediem_fbz

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su već godinama jedan od skladnijih parova na našoj javnoj sceni.



Oni se trude da privatni život drže daleko od očiju javnosti, pa se tako o njihovom sinu ništa ne zna, niti ga eksponiraju na društvenim mrežama.

Aleksandra je jednom prilikom istakla kako im je izbor dadilje bio jako bitan, a Aleksandar je od početka centar njihovog sveta.

– Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav. Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim – rekla je ona.

Photo: Instagram/lepabrenaa

Photo: Instagram/lepabrenaa

S obzirom na to da se pevačica vratila nastupima nakon samo tri meseca do porođaja, bilo je jako važno odabrati dadilju koja će svoj posao shvatiti jako ozbiljno.

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – rekla je ona jednom za Gloriju.

Dadilja o Aleksandri i Filipu govori biranim rečima, pa se tako prijateljima poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz