Pretraži

ON ĆE SE POJAVITI, ALI BEZ MEGAN: Princ Hari će ipak prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa?

Showbiz
0
princ hari i megan markl
Photo: Instagram/sussexroyal

Kraljevska porodica se nalazi usred priprema za ceremoniju krunisanja kralja Čarlsa III koja će se održati 6. maja.



S obzirom na to da su princ Hari i Megan Markl napustili kraljevsku porodicu i u međuvremenu imali nekoliko situacija koje su jako pogodile britansku javnost, postavlja se pitanje da li će se uopšte pojaviti na ceremoniji.

Iako je ovih dana jedna od glavnih tema da li će se Saseksovi pojaviti 6. maja, baš na dan i kad je njihovom sinu Arčiju rođendan, bivši batler princeze Dajane je izneo svoje mišljenje.

– Sigurno će njima biti jako neprijatno da se pojave u kraljevskoj porodici. Da li su spremni da se suoče sa posledicama svojih dela? – pitao se on.

On je dodao i da misli kako Megan nije dovoljno hrabra da bi se tamo pojavila i da pogleda u oči one o kojima je iznela brojne tvrdnje koje se nikome nisu dopale.

Ipak, postoji i mišljenje da će Hari ipak da dođe na ceremoniju, dok će Megan ostati sa decom, navodno, on smatra kako mu je vojvotkinja sigurno rekla da će ako želi da ide, to uraditi sam. Uz to, ovo će biti jako težak trenutak za Harija, jer će gledati Kamilu na mestu koje je mogla da zauzima njegova majka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz