Pretraži

,,OGOVARALI STE ME I UGNJETAVALI“: Barbara poslala brutalnu poruku kolegama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Barbara pamti trenutke kada su je neki od kolega ogovarali, odbijali njene predloge, a danas pričaju kako su je oni "oblikovali".
 Zato im se obratila putem Instagrama.

– Nisam ničija. Niko me nije naučio, niko mi nije pokazao. Nijedan bend, nijedan drugm drugarica, nijedan momak. Sve sam sama. Sama sam vežbala pevanje, sama sam skidala pesme, sama sam sastavljala repertoare, sama sam posmatrala i upijala, učila, ali ne od vas" Sama sam sebe oblikvovala i napravila, a u periodu kada ste imali privilegiju da sa mnom delite binu, birali ste da me ogovarate, spuštate, ugnjetavate. Da mi govorite kako sam zelena, kako nemam pojma. Kako imam još puno pasulja da pojedem i kako nemam predstavu o tome kako se radi posao – počela je Barbara i dodala:

 – Sad kad je mala, izvinjavam se, luda mala Barbara dospela na neki level posla, sad pljušte pohvale i busanje kako sam radila s vama ili kako ste bili sa mnom. Niste. Niko nije. Niko mi ništa nije pokazao. Sama sam. Sve sam sama. Niko mi ništa nije dao. Svaka moja ideja bila je ismevana, svaki moj predlog bio je nipodaštavan, svaka pesma koju bih iskopala bila bi ignorisana, dok sad dolazite na moje svirke da mi kradete repertoar. Ne svojatajte me. Ne znam ko ste. Ne poznajem vas – napisala je ona.

Podsetimo se, ona je nedavno raskinula svoju vezu sa pevačem Darkom Lazićem, a od tada se maksimalno posvetila svojoj muzičkoj karijeri na kojoj vredno radi.

 

Photo: Instagram/barbara.bobak

Photo: Instagram/barbara.bobak

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz