Pretraži

Oglasio se Miloš Biković nakon optužbi bivše devojke da je agresivan

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

 

Naime, ruska plesačica Arina Vološina oglasila se na svom Instagramu, gde je potvrdila da je bila u vezi sa glumcem Milošem Bikovićem godinu dana, ali da u tom periodu nije živela svoj život i da veza nije bila sjajna. 



Ona je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Milošem, ispod koje je napisala kako se zapravo osećala tokom veze sa glumcem i kako je njihov odnos funkcionisao, a o tome možete čitati OVDE

Nakon grubih reči koje je ona iznela u javnost, Biković nije mogao da ćuti, te je izneo i svoju stranu priče.

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča – poručio je glumac na svojoj Instagram platformi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz