Pretraži

OGLASIO SE BIZNISMEN: Priča se da se Sloba viđa s njegovom ženom, a on sve šokirao izjavom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Nedavno je medije preplavila vest da je Sloba Radanović u vezi sa izvesnom Jelenom Đuričanin, sa kojom je uslikan tokom druženja, što je pevač ubrzo demantovao govoreći da su samo prijatelji.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, ta vest o Slobinoj novoj devojci ne bi toliko odjeknula da Jelena zapravo nije u braku, a sada se oglasio i njen suprug Igor Marković čije je izjava iznenadila mnoge.

  • Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa – kaže Marković za "Informer".


Kako pomenuti list navodi, Jelenin muž je dodao da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa pevačem.

  • Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧘‍♂️

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Nov 5, 2019 at 10:51am PST

Na pitanje da li je tačno da Sloba i Jelena trenutno zajedno u Moskvi, Igor je odgovorio potvrdno.

  • Da, jesu. Jelena me je zvala da krenem s njom u Moskvu jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da leči glavobolju. Upoznali smo se. On je jedan fini kulturan mladić.

Podsetimo, Sloba Radanović je nedavno na svom Instagram profilu objavio da mu je Jelena samo dobra prijateljica, te da lično poznaje njenog supruga, koji je, kako kaže, čestit čovek.

Photo: Instagram/slobaradanovic

Photo: Instagram/slobaradanovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz