Pretraži

OGLASILA SE POVODOM SPEKULACIJA: Emina Jahović progovorila o svojoj snaji

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Kako je pevačica u ranom detinjstvu ostala bez oca, njen brat Mirsad je preuzeo ulogu glave porodice, te im muška figura nije nedostajala. 

Nakon što je preležala koronu praćenu blažom upalom pluća, Emina Jahović otputovala je na odmor u Dubai. Putovanje je bilo poklon njenog brata Mirsada.



Sudeći po fotografijama na Instagramu, pop zvezda sjajno se slaže i sa svojom snajom Dušicom, a u prilog tome koliko su bliske govori i to da ju je angažovala kao promo lice svog kozmetičkog brenda. Ipak, nije uvek sve izgledalo idilično. 

Kada je pre nekoliko godina Mirsad Turkdžan oženio Dušicu, Emina se nije pojavila na venčanju, što je istog trenutka pokrenulo govorkanja kako nije oduševljena izborom svog brata. Popularna pevačica ubrzo je sve demantovala objasnivši da Mirsada voli najviše na svetu, a samim tim voli i poštuje osobu koja njega čini srećnim.

Cela naša porodica mnogo se voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život. To je jedina istina i tako će zauvek biti – iskreno je odgovorila pop pevačica.

Jednom prilikom ispod fotografije na kojoj je sa Dušicom napisala je: „Ko ima najlepšu snajku“, a potom je bila još konkretnija: „Zanosna Dušica, supruga mog brata. Deo moje porodice, mama mojih bratića Adema i Rejana“.

Neretko, kada se Emina i Dušica nađu na istoj fotografiji, delom i zbog sličnog načina šminkanja, mogu se čuti komentari da liče kao da su sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz