Pretraži

Oglasila se Breskvica nakon što su joj hakovali Instagram (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Breskvica ništa nije uradila što ova društvena platforma ne dozvoljava, njoj je profil obrisan, a razlog još uvek nije poznat. Ona je odlučila da se putem Tik Toka oglasi povodom ove teme, i stavi tačku na razne spekulacije.



  • Mislim da je vreme da se i ja obratim na neki način, s obzirom da mi je ostao samo Tik Tok, mogu vam se obratiti samo ovde, pa se nadam da će što više ljudi podeliti ovaj video da i ostali čuju šta imam da kažem. Kao što većina vas zna moj profil na Instagramu je hakovan i deaktiviran, tako da trenutno ne postoji. Ja neću da se pravim da mi je kul, da mi nije teško, naravno da mi je teško i da mi nije svejedno, to je ipak bio moj prvi profil na kojem sam radila jako, jako dugo, koji je imao preko 500 hiljada pratilaca. Sada moj tim pokušava da vrati moj profil, borimo se svim snagama i ja se iskreno nadam da ćemo uspeti da ga vratimo – istakla je ona u svom videu.

    S obzirom na to da je dobila dosta poruka podrške, iskoristila je ovu priliku i da se zahvali svojim pratiocima.

  • Jako sam zahvalna svima vama koji ste mi poslali poruke podrške na Tik Toku i mejlu, nadam se da ćete ostati tu uz mene, kao što ste bili i do sada, a ja sam sigurna da ćemo pobediti i da ćemo vratiti profil. Volim vas – završila je ona.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz