Pretraži

ODVIKAVA SE OD DROGE: Dečko Megan Foks počeo sa lečenjem

Showbiz
0
Photo: Instagram/meganfox

Američki reper Mašin Gan Keli je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je devojka Megan Foks  pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Naime, poznati reper je započeo terapiju i odvikavanje od opojnih supstanci.

30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.



On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

– Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake – započeo je on.

Naime, on je imao prvu terapiju prošlog četvrtka, pa je rekao:

– Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna – dodao je Keli.

  • U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško – dodao je on.

  • Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije – zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se "uplašio" da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz