Pretraži

ODLAZAK LEGENDARNE ZVEZDE: Preminula pevačica Tina Tarner

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/60Minutes

Pevačicin predstavnik je potvrdio da je pevačica preminula u spokoju u sredu nakon duge bolesti u svom domu blizu Ciriha u Švajcarskoj.



Neko se, takođe, oglasio i preko pevačicinog verifikovanog profila na Instagramu, naglasivši da je Tina ostavila najveće nasleđe koje je mogla – svoju muziku.

Sa velikom tugom vas obaveštavamo o smrti Tine Tarner. Njenom muzikom i strašću za životom, očarala je milione fanova širom sveta i inspirisala zvezde sutrašnjice. Danas se opraštamo od dragog prijatelja koja nas ostavlja sa njenim najvećim radom: svojom muzikom. Naše najdublje saučešće upućujemo njenoj porodici. Tina, nedostajaćeš nam – napisano je u objavi.

Tina se bavila muzikom od svoje 16 godine, a dugi niz godina je bila u braku sa muzičarem Ajkom Tarnerom, od koga se razvela zbog fizičkog zlostavljanja koje je proživljavala. Ona se potom preudala za nemačkog producenta Ervina Baha.

Iz braka sa Ajkom je imala dva sina, Ronija i Grega, koji su preminuli 2022, odnosno 2018. Iza sebe je ostavila dva usvojena sina Majkla i Ajka Juniora.

Pevačica se proslavila brojnim hitovima, među kojima su "The Best", "Whats Love Got To Do With It", "We Dont Need Another Hero".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz