Pretraži

ODALA POČAST OCU: Medou Voker pojaviće se u popularnom nastavku ovog filma

Showbiz
0
Foto: Instagrma printscreen/meadowwalker

Pol je poginuo 2013. godine, u saobraćajnoj nesreći dok je za volan bio njegov prijatelj i vozač Rodžer Rodas. Slavni glumac je iza sebe ostavio ćerku jedinicu koja je u trenutku njegove pogibije imala petnaest godina.



Polove kolege iz filma su pomogle u odgajanju Medou i smatrali je članom porodice, a naročito Vin Disel koji ju je otpratio do oltara na venčanju, što je obično uloga koja pripada ocu mlade.

Sada je Medou i zvanično postala deo "Fast" porodice. Ona će se naći u novom nastavku filma "Fast X". Medou je poznati model, a sada će se po prvi put oprobati u glumi. Po svemu sudeći, ona će se naći u ulozi stjuardese, a koliko je ovo emotivan trenutak za nju, objasnila je u opisu fotografije sa snimanja.

Prvi deo filma izbačen je kada sam imala godinu dana! Odrasla sam na setu gledajući mog oca, Vina, Džordana, Mišel, Kris i druge na monitorima. Zahvaljujući mom ocu, rođena sam u "Fast" porodici. Ne mogu da verujem da i ja sada imam priliku da budem ovde. Sa onima koji su bili tu kroz moje odrastanje. Radujem se što je ovo samo početak. Toliko sam blagoslovena što imam priliku da održim zaveštanje mog tate i delim ovo sa njim zauvek – napisala je Medou.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz