Pretraži

OD TOG TRENUTKA DO DANA DANAŠNJEG SMO ZAJEDNO: Sha otkrio kako je upoznao svoju suprugu Ivanu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:IDJTV

Naime, Nenad ne krije da mu je najveća podrška žena, i da od nje često dobija savete ali i kritike. U emisiji IDJHOT specijal otkrio nam je kako su upoznali ali i kakva je ona osoba.

Ika je neko ko je od samog starta učestvovao u svemu, nije ona kao neko žensko koje je ušlo u priču sa mnom pa posle brak, i da traži neku korist i gleda samo sebe. Ako je žena, ona je moja žena i posvećena mi je, u svakom smislu je tu za mene. Veliki je kritičar, kada joj pustim pesmu koju želim da snimim ona mi kaže da joj se ne sviđa i da je ne vozi, a onda joj ja kažem da nema pojma o muzici i da sam ja godinama na sceni, kritičar je ali je uvek za sve u pravu – rekao je on.



A onda je dodao kako su se upoznali.

– Upoznali smo se tako što sam ja snimao spot na moru, Ja sam tada nešto bio smoren, Instagram tada nije ni goreo nešto mnogo, jedva da sam par slika okačio, i ne znam kako smo mi krenuli uopšte da se dopisujemo, i sad ja video onako lepa, prirodna, normalna devojka, dopisivali smo se kao da se znamo sto godina, to je ono kad vidiš da ti je neko suđen, dogovorili smo se da se vidimo kada se ja vratim u Beograd, videli se i od tog trenutka do dana današnjeg smo zajedno – otkrio je Sha.

A šta je Ivana rekla o njemu, pogledajte u videu ispod.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz