Pretraži

„OD STRESA MI JE INTENZIVNO OPADALA KOSA“: Saška Veselinov o trudnoći i braku

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Ona je sada detaljnije progovorila o ztrdunoći i kako je istakla, prvi meseci su joj protekli u mučninama, a sa čime se sve suočavala i i kako su joj izgledali prvi bračni dani, Saška je podelila sa pratiocima na Instagramu.



 – Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj – napisala je Saška i dodala: 

Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno. Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi… To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta– napisala je ona.

Saška je, između ostalog, priznala da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa. 

Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa – zaključila je supruga Đorđa Đokovića.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz