Pretraži

OD OBOŽAVATELJKE DO SUPRUGE: Ovako je počela ljubavna priča Džastina i Hejli Biber

Showbiz
1
Printscreen:instagram/@haileybieber


Novembar 2009. godine: Džastin i Hejli prvo upoznavanje 

Tada još uvek nepoznata javnosti Hejli (Boldvin) se nalazi u moru Džastinovih obožavateljki i ona kao i ostale devojčice želi samo jednu stvar, a to je da ima fotku sa Džastinom eventualno da bude odabrana za "One Less Lonely Girl" devojku na koncertu. Naravno ona je imala tu malu protekciju, jer je ipak bila dete slavnog glumca, a u tim situacijama je mnogo lakše doći do fotke sa Džastinom. Fotka sa Džastinom – urađeno!

 

Februar 2011. godine: Džastin i Hejli poziraju na premijeri njegovog filma

Dve godine nakon njihovog zvaničnog upoznavanja, Hejli se našla na premijeri njegovog filma, gde su i pozirali za medije. 
Hejli je kasnije za medije izjavila kako joj je Džastin oduvek bio sladak, ali da nikada nije bila njegov fan. 

 

Maj i septembar 2011. godine: Hejli verni tviter fan

Hejli mu je uvek bila podrška, pa to nije izostalo ni sa Džastinom i njegovom tadašnjom devojkom Selenom Gomez (Hejli je očigledno znala šta i kako radi). U jednom trenutku Hejli je na svom tviter nalogu napisala: ''Nije me briga šta drugi kažu, ali Džastin Biber i Selena Gomez zajedno su prava definicija tinejdžerskog sna!'' nakon čega je obrisala tvit, a onda par meseci kasnije je napisala još jedan tvit podrške njima: ''Ja sam sigurno 100% tim #Jelena.''

Hejli je dosta puta tvitovala Džastinu, a 2012. mu je napisala: ''Da li možemo da razgovaramo o tvojoj tamnoj kosi na sekund..'' i dodala hešteg #itlooksreallygood 

Novembar 2014. godine: Džastin i Hejli su viđeni u crkvi zajedno

Viđeni su kako stoje zajedno dok im društvo pravi Kendal Džener. Hejli je kasnije izjavila kako se njihove prijateljstvo obnovilo u crkvi.

– Džastin je jednog dana ušetao i bio kao ''Hej, odrasla si'' i tako je on vremenom postao moj najbolji muški prijatelj, ali nismo izlazili zajedno u smislu dejtova. 

Decembar 2015. godine: Potvrda njihove veze

 

To je već njihova druga proslava Nove godine zajedno, ovog puta Džastin je to ozvaničio fotkom na instagramu gde njih dvoje imaju novogodišnji poljubac i sada je svima napokon jasno da su zajedno.

Pa su onda u medjuvremenu raskidali, mirili se, zajedno su nisu zajedno, nikome ništa nije bilo jasno do njihove veridbe.

7. jul 2018. godine Džastin i Hejli su se verili!

 

Bahami, veridba, ništa neočekivano. Mesec dana kasnije su počeli i da žive zajedno.

13. septembar 2018. godine: Privatno venčanje

Mesec dana kasnije Hejli menja prezime na instagramu i više nije Baldvin već Hejli Biber tačnije Hejli Rode Boldvin Biber.

30. septembar 2019. godine: Sada su i zvanično venčani!

Printscreen:instagram/@haileybieber

Printscreen:instagram/@haileybieber

 

Posle godinu dana od intimnog venčanja kada je Hejli rekla DA napravili su i veliko venčanje za sve svoje prijatelje i porodicu.

 

Sudeći po svemu Hejli je trebalo tačno 10 godina da ostvari svoju želju da bude Džastinova One Less Lonely Girl.

Koliko sada možemo ispratiti na društvenim mrežama, kod njih je sada sve u savršenom redu i uživaju u ljubavi. Jedno drugom su velika podrška i njihovi fanovi se nadaju da će tako i ostati.
 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz