Pretraži

OD MENE ĆE DOBITI MNOGO VIŠE OD 100 EVRA: Sloba Radanović snimio dečaka koji mu je vratio novac, pa očitao svima lekciju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Radanović je snimio dečaka kako sedi u njegovim kolima, pošto mu niko nije verovao kada je svoje iskustvo podelio na Tviteru. On je potvrdio pevačevu priču i rekao da je novac pronašao ispred jedne prodavnice nakon što je Slobi ispala novčanica.

Sloba je poručio fanovima da se ugledaju na momka, odao priznanje njegovim roditeljima zbog lepog vaspitanja, a onda je svim svojim pratiocima očitao lekciju na Instagramu.  • Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno…ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten. "Izmislio si priču, nije se desilo, itd…" Seatori željni pažnje i lajkova na internetu. To što vas fascinira ta priča, na negativan način, samo govori o vama. Govori o tome kako vi ne biste vratili novac. Jealo vas 100 evra. Sve vas koji ste se pravili pametni i govorili kako ja pričam priču kako bih se hvalio da imam 100 evra. Zar je pohvalno imati 100 evra… Zar te je*ena novčanica određuje kao osobu? – napisao je Sloba, pa naglasio koliko ga je oduševio potez dečaka.

  • Poenta svega toga uopšte nije novac. Poenta je da ovaj dečak ne želi nešto što mu nije namenjeno. On se pre toga zadovoljio sa 100 dinara, koje sam mu dao od srca, jer nisam imao više dinara trenutno kod sebe. Dok sam mu davao, ispalo mi je 100 evra, koje su bile namenjene za nešto drugo. Zadovoljio se sa 100 dinara i vratio mnogo više, iako nije morao, jer ja nikad ne bih skontao gde mi je novac ispao. Dočekali smo da običan papir sortira ljude u ovom bezvrednom društvu. Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje – objasnio je on i dodao:

  • Zato što je takav, dobiće mnogo više. Bar od mene.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz