Pretraži

OD LEPOTICE DO STARICE: Saša Vidić bez dlake na jeziku prokomentarisao srpsku manekenku

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Dejana Živković je kako na portalima, tako i na društvenim mrežama bila je meta osuda zbog preteranog korišćenja aplikacije koja "ulepšava" izgled. "Face App" aplikacija je koja izgled može da dovede do neprepoznatljivosti, a mnogi smatraju da je koriste brojne ličnosti sa naše javne scene.

Najlakše prepoznavanje da je neko koristio ovu aplikaciju su povećane oči, usta, preterana šminka, ispeglana koža i drugačije frizure.



Ekipa IDJHOT-a se našla sa popularnom manekenkom da bi otkrila koje alate koristi iz pomenute aplikacije i da vidi njeno viđenje samog korišćenja ovih i sličnih aplikacija. 

Konkretno što se tiče te slike u bundici i crnoj kosi, više sam ja stavila akcenat na tu frizuru. Ja sam taj fotošop skoro otkrila, ne umem ni da baratam sa tim, zato i napravim neku grešku. Aplikacija ima tu mogućnost da ti doda i frizuru koju želiš. Ja nisam radila na svom licu, koliko na frizuri. Ja sam izbacila "Kako vam se dopada ova frizura" – objasnila je Dejana.

Manekenka je bila odlučna pri stavu da nema potrebu da preteruje sa aplikacijom. 

  • Ja nemam potrebe za tim. Ja kada bih ispala na slikama kao što sad izgledam, ja ne bih takla to. Međutim, malo ljudi zna da ubode ugao, da ubode svetlo i da to zaista izgleda ovako. Jedino mi je krivo što na portalima kruži "Dejana ne liči na sebe", pa se onda mislim "Ok, ne ličim", ali stavi mi bilo koga ko koristi to, pa ćemo videti ko tu šta laže. Ali sada sam odlučila da ne koristim nikakav filter, čak ni onaj na storiju, jer zaista nema potrebe – zaključila je manekenka. 

Međutim, na ovo je komentar imao i Saša Vidić

  • Ona je bila divno dete, a onda sam odjednom video te slike i bio sam šokiran. Dejana Živković je žena koja je sebe upropastila. Od lepotice do starice. Prepuna botoksa. Ona usta više nisu usta. Devojčice, nikada ovako nećete da izgledate, ukoliko ne ugradite neki dobar, dobar filter, tačnije kupite dobar telefon – jasan je bio Vidić. 

Novo izdanje IDJHOT emisije možete premijerno pogledati na Youtube kanalu u ponedeljak u 12 časova. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz