Pretraži

„OD JASTUKA DO JASTUKA“: Objavljena numera sa kojom će se Stefan Shy predstaviti na „Pesmi za Evrovziju 2023“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Naime, na zvaničnom Jutjub kanalu "Pesme za Evroviziju 2023" osvanula je numera Stefana Shy-ja kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju 2023.U pitanju je emotivna numera, koja savršeno odgovara Stefanovom senzibilitetu, zbog čega mnogi veruju da je ovo idealna numera za njega.

Teskt pesme potpisuje Ana Sekulić, dok su na muzici i aranžmanu radili Slavko Milovanović, Darko Dimitrov i Vladimir Jovančić.

Inače, Maljković je ranije za naše IDJHOT kamere otkrio da veruje u svoju pesmu, ali da, kada je u pitanju nastup, ima tremu.

– Prisutna je trema jer to je program koji će ići uživo i takmičenje je na glasu. Bila bi mi čast da predstavljam našu zemlju, a voleo bih i da putujem malo, dugo nisam išao nigde. Kada je u pitanju sama pesma, dosta će se razlikovati od "Emocija", imam ozbiljne nade za tu pesmu, uložiću poslednji atom snage u to. Verujem u tu pesmu – poručio je mladi izvođač.

Kako je planirano, "Pesma za Evroviziju" odigraće se 1, 2. i 4. marta, a Stefan će se sa pomenutom numerom boriti za prolaz na Evroviziju, koja će se ove godine održati u Liverpulu, Velikoj Britaniji.

Numeru "Od jastuka do jastuka" možete poslušati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz