Pretraži

„OD JASTUKA DO JASTUKA“: Objavljena numera sa kojom će se Stefan Shy predstaviti na „Pesmi za Evrovziju 2023“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Naime, na zvaničnom Jutjub kanalu "Pesme za Evroviziju 2023" osvanula je numera Stefana Shy-ja kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju 2023.



U pitanju je emotivna numera, koja savršeno odgovara Stefanovom senzibilitetu, zbog čega mnogi veruju da je ovo idealna numera za njega.

Teskt pesme potpisuje Ana Sekulić, dok su na muzici i aranžmanu radili Slavko Milovanović, Darko Dimitrov i Vladimir Jovančić.

Inače, Maljković je ranije za naše IDJHOT kamere otkrio da veruje u svoju pesmu, ali da, kada je u pitanju nastup, ima tremu.

– Prisutna je trema jer to je program koji će ići uživo i takmičenje je na glasu. Bila bi mi čast da predstavljam našu zemlju, a voleo bih i da putujem malo, dugo nisam išao nigde. Kada je u pitanju sama pesma, dosta će se razlikovati od "Emocija", imam ozbiljne nade za tu pesmu, uložiću poslednji atom snage u to. Verujem u tu pesmu – poručio je mladi izvođač.

Kako je planirano, "Pesma za Evroviziju" odigraće se 1, 2. i 4. marta, a Stefan će se sa pomenutom numerom boriti za prolaz na Evroviziju, koja će se ove godine održati u Liverpulu, Velikoj Britaniji.

Numeru "Od jastuka do jastuka" možete poslušati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz