Pretraži

Od glamura ni TRAGA: Šok izdanje Kamile Kabeljo podiglo buru na mrežama – ovako pevačica izgleda bez trunke šminke i fotošopa! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kubanska pevačica Kamila Kabeljo poslednjih godina doživela je vrtoglavu popularnost, a uprkos tome što je stekla milione fanova širom sveta, čini se da dvadesetsedmogodišnja zvezda nimalo ne mari za znatiželjne poglede, pa ni paparace koji s nestrpljenjem iščekuju da „uhvate“ poznate u nesvakidašnjem izdanju.

Iako smo, kada su slavne ličnosti u pitanju, navikli da ih viđamo potpuno sređene, sa kompletnom šminkom, frizurom i pažljivo odabranom garderobom za svako svoje javno pojavljivanje, pojedine zvezde često su „žrtve“ paparaco fotografa koji uspevaju da ih „uhvate“ u najopuštenijim izdanjima, u kakvim bi ih retko ko prepoznao.

I dok neke od njih svim silama pokušavaju da izbegnu ovakve situacije, pojedine zvezde ne mare ni za paparace, ni za znatiželjne poglede prolaznika, a u javnosti se pojavljuju u potpuno opuštenim, ponekad čak i kućnim izdanjima.

Jedna od njih je popularna kubanska pevačica Kamila Kabeljo koja je snimljena na ulicama Majamija dok je opušteno šetala u kratkom sportskom šortsu, minijaturnoj majici na bretele i „japankama“, dok je kosu neobavezno vezala u rep, a na licu nije imala ni trunku šminke.

Paparaco fotografije slavne pevačice brzinom svetlosti obišle su internet, pa dok su jedni čestitali na hrabrosti da u javnost izađe u potpuno opuštenom izdanju, Kamila je naišla i na one nešto negativnije komentare u kojima su korisnici društvenih mreža iznosili svoje mišljenje na račun njenog izgleda i odabira garderobe.

„Kao da je u donjem vešu“, „Može li da se prekrije?!“, „Izgleda kao potpuni haos“, „Nepopularni, siromašni izgled bogatih ljudi“, „Građena je kao krompir“, „Ne bi umela da se obuče dobro ni da joj život zavisi od toga“, samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama, dok je bilo i onih koji su stali u odbranu pevačice:

„Obožavam to što je nije briga“, „Ostavite ljude na miru! Niko ne želi da bude viđen dok šeta po kraju sa prijateljima i porodicom“, „Očekujete da neko izgleda kao filmska zvezda dok šeta u svom komšiluku? Dođavola, ljudi, izašla je u šetnju!“, neki su od komentara podrške.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz