Pretraži

,,OD DANAS I JA SNIMAM ROĐENDANSKE ČESTITKE“: Sloba Radanović ovom objavom isprozivao Teodoru Džehverović

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic/teodoradzehverovic

Sloba se oglasio na svom Instagram storiju, gde je poručio fanovima da će slati video poruke za rođendan i objasnio šta je uslov za to.

  • Od danas i ja snimam rođendanske čestitke. Ko želi rođendansku video poruku od mene, moraće da izdvoji 10 SMS poruka za bilo koje bolesno dete. I to će morati da mi usnimi i pošalje. Ovo važi i za moje prijatelje i poznanike. Izazivam i sve ostale javne ličnosti da postupe isto – naveo je on na storiju, što su pojedini shvatili kao prozivku na račun Teodore Džehverović.

Mnogi su podržali Slobin human gest, te su podelili njegovu "priču" na svojim profilima, a pevač je sve ripostovao.



Podsetimo, Teodora se našla na udaru kritika zbog objave koja je kružila o ceni čestitka koje ona šalje. Na postu je pisalo da Teodora naplaćuje 500 evra za jednu personalizovanu video poruku, a tim povodom kontaktirali smo Teodoru koja je otkrila o čemu je reč.

– Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je toliko godina radio i ulagao – započela je ona i dodala:

  • Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione, nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz