Pretraži

,,OD ČEGA MISLITE DA ŽIVIM?“ Teodora Džehverović brutalno odgovorila na prozivke koje kruže o njoj (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Poznato je već da su nastupi otkazani zbog pandemije korona virusa, pa pevači pronalaze načine kako bi zaradili novac za ulaganje u svojoj karijeri.

Naime, Teodora Džehverović je došla na ideju da snima čestitke po narudžbini i tako naplati to, a onda je izašla prepiska na društvenoj mreži Instagram, da njena personalizovana čestitika košta 500 evra.

Photo: Instagram/ volshy_official

Photo: Instagram/ volshy_official

Ekipa IDJ portala kontaktirala je pevačicu i dobila njen komentar u vezi ovih spekulacija.

Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je toliko godina radio i ulagao – započela je ona.

Iako je ona neko ko se puno ne obazire na negativne komentare, ovo joj nije bilo nimalo prijatno.

Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione, nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali – završila je ona.

Ovom prilikom želila je da stavi tačku na glasine koje kruže o njoj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz