Pretraži

OČI BIH MU IZVADILA: Sara Reljić prokomentarisala svađe porodice Đogani, a onda je žestoko oplela po Marku (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Sara je prokomentarisala odnose između Lune, Marka i Anabele, a onda je osudila Miljkovićevo ponašanje prema Luninoj mami.

  • Dešavanja u "Zadruzi" sam ispratila poslednjih nekoliko dana zbog toga "joj, vidi šta radi Anabela Đogani i ekipa". Iskreno, moram reći da mi je veoma žao da jedna majka uopšte mora da pravda svoje ponašanje i da Luna dozvoljava Marku da se tako ophodi prema njenoj majci – rekla je Reljićeva.

Ona je stala na Anabelinu stranu i otkrila šta bi uradila momku koji se loše ponaša prema njenoj mami.



  • Ja bih dečku koji se tako ophodi prema mojoj majci verovatno oči izvadila. Da je najgora majka na svetu, ne može tako da se ponaša. I to je kraj svake priče – objasnila je pevačica, a onda se nadovezala na Miljkovića:

  • Komentarišem Markovo učešće u svemu tome i ne gotivim lika, jer se odvratno ponaša prema majci svoje devojke. Da voli svoju devojku ne bi se tako ponašao.

Reljićeva je na kraju priznala da joj je Luna veoma draga.

  • Ja Lunu gotivim, ona je bila super prema meni i ja prema njoj. Podržavam i njenu pevačku karijeru, sve to tako lepo upakovano i volim da slušam njene pesme. Ali ovo trenutno što se dešava, tu se ne zna ko je zbog koga u tom stanju u kom jeste. Ne mogu da shvatim da li su oni takvi jer je ona izazvala sve to ili se sve to dešava zato što su oni u prošlosti bili takvi – kazala je Sara.

Još zanimljivih detalja o Sari i njenom novom dečku, pesmama na kojima radi, saznajte u novom IDJHOT-u koji će se emitovati u petak u 20 sati.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz